Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui, waarom is het de superieure keuze in een kamer? De belangrijkste reden dat schuifpuien inmiddels meer dan de helft van de markt domineren is dat ze voor maximale lichtinval zorgen in ruimtes waar ze zitten. Doordat het raam van het plafond tot aan de grond reikt hebben de zonnestralen alle ruimte om naar binnen te vallen en de kamer te belichten. Dit is handig, niet alleen omdat het nu mogelijk is om te zien waar de afstandsbediening ook alweer licht overdag, maar ook omdat de energie bespaart. Het is niet langer nodig om onnodig lampen aan te doen terwijl de zon nog schijnt, dat is punt een. Ten tweede zijn de schuifpuien van Schipper Ede waanzinnig isolerend, waardoor er zo goed als geen enkele Joule aan energie verloren gaat bij het verwarmen van een kamer. 

De aluminium schuifpui van Schipper Ede

Zojuist zijn er al een aantal redenen genoemd om te kiezen voor een aluminium schuifpui in huis, zoals de maximale lichtinval en de energiebesparing. Dat zijn echter niet de enige redenen om te kiezen! Er zijn nog een heleboel andere redenen om voor de aluminium schuifpui te kiezen. Zo veel zelfs dat u aan het einde van dit artikel uzelf zult vragen waarom u niet eerder van deze unieke schuifpui gehoord heeft! Laten we beginnen. 

De voordelen van een schuifpui

Het fijnste aan de aluminium schuifpui is nog wel dat het niet geverfd hoeft te worden, wat een heleboel toekomstige onderhoudskosten voorkomt. Bij Schipper Ede worden ze namelijk gekleurd door het aanbrengen van een kleurpoedercoating die vrij van schilderen is. Zo zit u niet met een schuifpui die laag in onderhoud is, maar ook enkel in één kleur te verkrijgen is. Daarnaast hebben onze schuifpuien een zeer slanke uitstraling die niet te vergelijken is met een houten schuifpui of zelfs eentje van kunststof. Juist door deze slankheid wordt gegarandeerd dat de lichtinval maximaal is. Tot slot zijn er een heleboel verschillende uitstralingen mogelijk, die u helemaal zelf kunt bepalen door de kleur uit te kiezen. Voor iedere situatie een oplossing op maat!