Beperk de kosten die u betaalt voor een uitzendkracht

Veel mensen hebben het idee dat er hoge kosten aan het inschakelen van een uitzendkracht vastzitten. We hebben echter goed nieuws voor u: door heldere afspraken over de kosten van een uitzendkracht te maken, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Er wordt een contract opgesteld dat het mogelijk maakt voordelig en flexibel arbeidskrachten in te zetten. Maar wie helpt u daarbij? Daarvoor heeft u niet alleen de hulp van een uitzendbureau, maar van een professioneel inkoopadviesbureau nodig. Deze zorgt dat er een beter contract tot stand komt als u de kosten voor een uitzendkracht probeert te beperken. Zo wordt het tarief voor de diensten van een uitzendbureau ook lager en profiteert u van veel voordeel.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

U wilt toch ook dat de kosten voor de uitzendkracht die u gaat inhuren zo laag mogelijk zijn? Dan is het logisch dat u op zoek gaat naar een uitzendbureau dat een laag tarief kan bieden. Wellicht heeft u zelfs het tarief van het uitzendbureau tot in de kleinste details berekend. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.

Wilt u voor weinig kosten een uitzendkracht inschakelen? Een consultant helpt

Bent u van plan om een uitzendkracht in te gaan huren? Dan wilt u natuurlijk dat de kosten die u hiervoor betaalt zo laag mogelijk blijven. Maar hoe zorgt u hier precies voor? Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.