Bootcityjp
Computers / Internet / Web Design and Development

Communiceert u met uw klanten?

Op welke manier communiceert u met klanten? U zult misschien denken, dat is een rare vraag. Ik doe dat zoals elke andere ondernemer. Namelijk via telefoon of mail. Hoewel u denk dat dit de manier is waarmee u communiceert met klanten, is dit zeker niet de hoofdcommunicatie. Uw grootste communicatie gaat namelijk via uw producten en diensten zelf. Hoe uw producten en diensten eruit zien is het grootste deel van uw communicatie. Wanneer uw producten er niet aantrekkelijk uitzien, zullen klanten geen vertrouwen in uw bedrijf hebben en ook geen producten kopen. Als ondernemer moet u uw producten dus aantrekkelijk maken voor uw klanten. Dit kunt u in de eerste plaats doen door het ontwerp van uw producten. Doormiddel van het een aantrekkelijk logo, mooie kleuren en de juiste vormen wordt uw product aantrekkelijk voor het oog van de klant. U kunt uw producten iets extra’s geven door bijvoorbeeld off line coderen. U kunt uw producten handmatig coderen met misschien wel een leuke tekst of mooie icoons. Tegenwoordig is DIY helemaal in, dus uw klanten zullen het zeker een goede toevoeging vinden.

Daarnaast willen klanten ook een gemakkelijk product. Uw klanten moeten uw producten makkelijk kunnen gebruiken. Het moet iets zijn wat ze op elk moment van de dag even snel erbij kunnen pakken. Daarnaast moet het geschikt zijn voor elk soort gebruiker, zowel hoog- als laagopgeleide mensen zullen uw producten kopen. U kunt daarom bijvoorbeeld geen ingewikkelde productbeschrijving toevoegen.

Aan de andere kant moet het voor u als ondernemer ook makkelijk zijn om uw producten gereed te maken voor verkoop. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om Barcode printen door een extern bedrijf te laten doen. Dit scheelt u enorm veel tijd en moeite. U kunt uw producten laten produceren en daarna snel laten coderen. Zo heeft u snel uw producten netjes in uw schappen.

http://www.kba-metronic.com/nl/