Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De beste eiken vloer is te vinden bij Bax Houthandel

Voor alle soorten eiken vloer moet je zijn bij bedrijf Bax Houthandel. Wat is ontstaan als een aannemersbedrijf in de jaren 60 is uitgegroeid tot een houthandel bedrijf met passie voor hout en maar liefst 20 jaar ervaring in het produceren en verkopen er van. Service en enthousiasme is wat u kunt verwachten als u in zee gaat met dit bedrijf. De missie van Bax houthandel luidt ‘de verkoop van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren voor een zachte prijs’.

Een eiken vloer kiezen is nog niet zo simpel als het wellicht lijkt

Er zijn dingen die u moet overwegen en rekening mee moet houden bij de aanschaf van een eiken vloer. Om te beginnen kunt u kiezen of de eiken houten vloer opgebouwd moet zijn uit een lamelparket of een massief houten vloer. Parket is ook mogelijk, dit houdt in dat er kleine stroken hout worden aangelegd die verschillende patronen kunnen afbeelden. Een volgende net zo belangrijke afweging is het type houtsoort. Eiken vloeren zijn relatief goedkoop en flexibel in wat er mee mogelijk is. Een eiken vloer kan gerookt worden, geborsteld en als u wilt een kleur naar keuze geven met speciale olie. Een houten vloer heeft onderhoud nodig om het in goede staat te houden. Vroeger gebeurde dit vooral met boenwas, dit was niet efficiënt en moest elke week gebeuren, tegenwoordig hebben vloeren minder onderhoud nodig. Met een speciale spray wordt er een beschermende laag op uw Eiken vloer gebracht. De spray blijft lang zitten en zorgt voor een mooi eindresultaat.

Bax houthandel doet ook aan traprenovatie

Een beschadigde trap kan vervelende ongelukken veroorzaken, het is dan ook aangeraden om bij beschadiging aan uw trap zo snel mogelijk reparatie uit te voeren. Ook als u simpelweg een ander design wilt of de trap opknappen is een renovatie mogelijk. Voor trappen wordt vooral massief hout of een combinatie ervan met lamelparket gebruikt. Voor de stootborden van een trap (de rechte stukken) is lamelparket het meest geschikt. Omdat dit bedrijf gespecialiseerd is in houten vloeren kunnen zij de kleur van uw nieuw trap aanpassen aan de vloer zodat het mooi in elkaar overloopt en een geheel  vormt. Voor advies over eiken vloeren of een traprenovatie kunt u altijd contact opnemen met Bax houthandel.