Bootcityjp
Computers / Internet / Web Design and Development

Een goed werkende website dankzij goed webdesign uit Veenendaal

Na verloop van tijd kwam ik erachter dat webdesign in Veenendaal erg belangrijk is voor een bedrijf. Aangezien ik zelf niet erg technisch ben, had ik een website gemaakt die er niet heel mooi uitzag. Mijn gedachte hierachter was dat het hebben van een website, in ieder geval beter was dan niets. Dat was dan ook de reden dat ik mij niet had gefocust op de opmaak van de website, maar alle benodigde informatie op de website had gezet. Op een gegeven moment besloot ik mijn klanten feedback te vragen. Ik kreeg erg vaak te horen dat de opmaak van mijn website erg rommelig was en dat zij zich hierdoor niet goed op mijn site kunnen navigeren. Ik had besloten om hier iets aan te gaan doen en ben toen op zoek gegaan naar een bedrijf dat mijn webdesign kon verzorgen, het liefst een bedrijf uit Veenendaal aangezien ik hier ook gevestigd bent.

 

Via-via terecht gekomen bij dit bedrijf voor webdesign in Veenendaal

Via contacten van mij kwam ik terecht op een website voor goede webdesign in Veenendaal. Zij hadden al eens met dit bedrijf te maken gehad en daardoor wist ik waar ik op kon rekenen bij dit bedrijf. Het bedrijf waar zij zulke goede ervaringen mee hadden, is Doelbewust. Doelbewust is een bedrijf dat in nog veel meer gespecialiseerd is. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe zij hun klanten het beste van dienst kunnen zijn. Ik kwam erachter dat zij dit iedere keer met een vernieuwende blik doen en aan elke casus beginnen met ontzettend veel enthousiasme. Door deze goede eigenschappen van Doelbewust, kreeg ik meteen ontzettend veel vertrouwen in een goede afloop en mooi webdesign dankzij dit bedrijf uit Veenendaal.

 

Beter dan ik ooit had kunnen dromen

Tijdens het kennismakingsgesprek ben ik om de tafel gegaan met Doelbewust. Ik kreeg alle mogelijkheden te horen en alvast een beeld met wat ik kon verwachten. Hierdoor wist ik goed waar ik aan toe was en kon ik alvast verwachtingen stellen. Het resultaat was uiteindelijk nog veel beter dan ik had verwacht. Ik was er echt ontzettend blij mee en wist zeker dat mijn klanten zich nu wel goed op mijn website konden navigeren. Doelbewust, ontzettend bedankt voor het helpen met mijn webdesign!