Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een nieuw interieur voor een paar tientjes

Soms kijk je naar je woonkamer en besef je dat het anders moet. Want die bank ziet er wel heel erg uitgeleefd uit, en de stoel is niet meer de kleur die hij ooit geweest is. Het liefst zou je alles eruit willen gooien en weer opnieuw willen inrichten. Maar dan kijk je in je portemonnee. Als het een stripverhaal zou zijn geweest, zou er een motje uit komen vliegen, zo leeg is het. Dus hoe graag je het ook wilt, een nieuwe inrichting zit er niet in. Betekent dit dat je maar bij de pakken neer moet zitten en moet accepteren dat jij je woonkamer verschrikkelijk vindt? Nee, zeker niet! Er zijn veel kleine dingen die jij kan doen om je woonkamer toch een stuk mooier te vinden. En die hoeven helemaal niet veel te kosten!

  1. Leerverf

Het probleem van de stoel is snel opgelost. Want ondanks dat de kleur nu niet fraai is, zit hij nog altijd wel erg comfortabel. Oftewel; als de kleur gewoon weer mooi zou zijn, zou de stoel het probleem niet zijn. Gelukkig kan je tegenwoordig je leren stoel verven. Je kan kiezen voor de oude kleur, om de stoel weer in zijn oude glorie te herstellen, maar ook voor een nieuw kleurtje, om weer een nieuwe look aan het interieur te geven. En het fijne is; leerverf is helemaal niet duur. Voor een paar tientjes heb je weer een stoel die zo goed als nieuw lijkt!

  1. Prulletjes

Het is een beetje een oneerbiedig woord, maar het is echt een wonder wat kleine dingen als beeldjes en kussentjes kunnen doen voor jouw kamer. Haal de al staande prulletjes uit de kamer en vervang ze door nieuwe. Dan heeft jouw kamer weer een frisse look!

  1. Nieuw likje verf

Wat een nieuw kleurtje voor jouw kamer kan doen, weet je vast wel. En het is ook nog eens behoorlijk goedkoop voor een ongelooflijke metamorfose. 

https://www.deleerverfwinkel.nl/