Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een nieuwe kamer met een budget

Als het lentezonnetje door het raam naar binnen schijnt, lijkt het wel alsof je je huis op een totaal andere manier ziet. Ineens is het duidelijk; er moet iets veranderen. Je zit meteen boordevol inspiratie, maar je mist 1 ding; het geld dat nodig is om het uit te voeren. Jammer, maar betekent dit dat je niks kan doen en je interieur maar moet accepteren zoals het is? Zeker niet. Er zijn namelijk veel dingetjes die je aan je huis kunt veranderen. Ze kosten weinig geld, maar hebben groot effect.

Ten eerste kan je je muren een ander kleurtje geven. Het is verbazingwekkend hoe groot verschil een lakje verf kan maken. Je meubels kunnen bij de ene kleur totaal misplaatst lijken, terwijl ze bij de andere kleur perfect bij elkaar passen. En muurverf kost niet veel! Kies voor een mooie matte muurverf of eentje met een glans, zolang het maar bij je inrichting past!

Je kan er ook voor kiezen om in plaats van je muur te verven, de kleur van je meubilair te veranderen. Zo kan je bijvoorbeeld je kast een felle kleur maken, zodat hij opvalt tegen de achtergrond. Let hierbij wel op dat je speciale verf hebt die gemaakt is voor hout verven, anders zal het resultaat niet zo mooi zijn.

Ben je ontevreden over je laminaat? Leg er dan geen nieuwe in, maar kies voor een vloerkleed. Vaak kosten die tussen de 15 en 50 euro. Hierdoor valt de vloer je niet meer op, maar ben je niet honderden euro’s armer.

Ten slotte kan je ook de kamer ontdoen van alles wat je niet meer nodig hebt. Hierdoor creëer je ruimte die je nu kan gebruiken voor bijvoorbeeld planten of foto’s. Planten geven een kamer een frisse uitstraling, en foto’s zorgen voor die persoonlijke touch die van jouw huis echt jouw thuis maken.  

https://www.moosefarg.nl