Thursday, October 21
Shadow

Foto’s voor marketing

Foto’s, je ziet ze tegenwoordig overal. Op straat, in de krant, op social media en de mobile telefoons staan er vol mee. Digitale fotografie is niet meer weg te denken uit het straat beeld. Iedereen heeft tegenwoordig een mobile telefoon en kan dus altijd en overal een foto maken. Foto’s maken kunnen we dus allemaal, professionele, mooie en goede kwaliteit foto’s, dat is een ander verhaal vooral als het gebeurt met een mobile telefoon. De smartphones hebben tegenwoordig goede camera’s maar niet zo goed als professionele camera’s zoals een spiegel reflex camera.

Om een goede en professionele fotograaf te worden is heel wat oefening nodig maar niet te vergeten het belangrijkste, een goede camera. Er is zelfs een speciale fotovakschool in Apeldoorn. Sommige scholen bieden ook een fotograven opleiding aan, echter aan een vakschool wordt het je toch niets beter geleerd. Er komt namelijk nog wel het een en ander aan te pas voor de juiste foto. De houding van het geen wat je wil fotograferen, je eigen stand, de verhouding van licht en donker, natuurlijk licht of kunstlicht doormiddel van lampen en ga zo maar door.

Om de perfecte foto te kunnen maken is veel geduld, een goede timing, perfecte combinatie van licht en donker aanwezig zijn. Iemand die daar alles vanaf weet is Remydeklein.com. Remy de Klein is gespecialiseerd in event fotografie. Deze top fotograaf heeft op vele feesten gestaan in heel Europa, de grootste events waaronder ADE, Ultra Music Festival, The Flying Dutch en Tomorrowland. Daarnaast doet hij ook veel voor grote bedrijven, voor deze bedrijven houd hij zich bezig met commercial fotografie. Dit is natuurlijk nog weer een vak apart, je bent niet bezig met bewegende mensen of dieren maar met statische “stil levens”. Het is belangrijk dat je de foto dan op de juiste manier weet te schieten dat je wel een aantrekkelijke foto kan maken.

Als je wil weten wat er allemaal precies bij komt kijken, er zijn verschillende sites waar je verschillende tips en tricks kan verkrijgen om nog betere foto’s te maken dan dat je nu doet, dit geld voor amateurs maar zeker ook voor professionals.

http://www.remydeklein.com/