Bootcityjp
Computers / Internet / Web Design and Development

Garage Jelsma

Onderhoud, occasions en meer

Op zoek naar een tweedehands auto voor een scherpe prijs? Dan zit je in ieder geval goed bij garage Jelsma. Door te kiezen voor een tweedehands model, kun je de kosten laag houden. Geen extreem hoge aanschafprijzen maar daarbij kun je wel rekenen op modellen die netjes onderhouden zijn. Mocht je twijfels hebben over een van de modellen, twijfel dan niet om navraag te doen naar bijvoorbeeld de onderhoudshistorie. Daarbij kun je hier terecht als je nog geen idee hebt wel merk jouw voorkeur heeft. Ook onderhoud en APK is hier mogelijk.

Merken

Hoe meer keus, hoe beter, toch? Dat is dan ook waar je op kunt rekenen bij garage Jelsma. Dankzij vele verschillende merken, zul je ook hele verschillende auto’s tegenkomen. Dat maakt de keus wellicht niet makkelijker, maar de kans is wel heel groot dat je zult slagen in het kopen van een andere auto. Twijfel je over bepaalde modellen? Dan kun je je vragen altijd stellen. Mocht je op gegeven moment echt nog niet kunnen kiezen, probeer dan de modellen eens uit. Een proefrit zegt veel over een auto. Met de ene auto kun je nou eenmaal een stuk makkelijker overweg dan met de ander. Zo kies je gegarandeerd een model dat past bij jou.

Financiering

Geen geld om meteen een tweedehands auto aan te kopen? Geen probleem, want je kunt in dat geval ook gebruik maken van financiering. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand waarmee je binnen enkele jaren de auto hebt afbetaald. Financiering is dus niet iets voor alleen de nieuwe auto’s, maar ook voor een occasion. Ideaal voor als je niet genoeg spaargeld hebt, maar wel op zoek bent naar een geschikt model. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gezellig langs voor een kop koffie terwijl je naar alle mogelijke modellen kunt kijken. Geen tijd? Ook geen probleem: alle auto’s staan gepresenteerd op de website zodat je alvast een idee krijgt van het aanbod en of er iets tussn staat voor jou. De auto’s staan voor je klaar bij Saab garage in omgeving Arnhem!