Bootcityjp
Image default
Offers

Geen klant meer missen met een antwoordservice

Een aantal maanden geleden besloot ik om een telefoondienst in te schakelen: antwoordservice.nu. Elk moment van de dag telefonisch bereikbaar zijn is een grote uitdaging. Elke keer wanneer je aan het werk bent gaat de telefoon. Neem je niet op? Dan verlies je potentiële klanten. Het is een groot dilemma. Na gesprekken met vrienden van mij begon ik wel interesse te krijgen voor een telefoonservice. Een telefoonservice inhuren zou betekenen dat gespecialiseerde mensen mijn telefoontjes op een vriendelijke manier zou beantwoorden. Toch had ik wel mijn twijfels, weten deze mensen wel genoeg van mijn bedrijf? Zal alles wel goed komen? Zal ik geen klanten mislopen? Ondanks deze twijfels heb ik toch besloten om een telefoonservice in te schakelen. Niet geschoten is altijd mis.

Freevoice antwoordservice gaf mij de beste oplossingen

Tijdens het zoeken naar een geschikte telefoonservice kwam ik verschillende opties tegen. Toch voelde ik dat ik de juiste nog niet gevonden had. Totdat ik Freevoice antwoordservice tegenkwam. De website zag er meteen al heel goed uit. Daarnaast boden ze me verschillende opties. Secretariële diensten, Freevoice connect of een normale antwoordservice? Freevoice antwoordservice biedt ze allemaal aan. Na een poosje op de website rondgekeken te hebben besloot ik contact op te nemen. Het contact was zeer prettig, ik werd goed geholpen, de vrouw was zeer vriendelijk en ze dacht mee. Een poosje later, toen alles geregeld was, kon het beginnen!

Mijn ervaringen

De eerste paar dag vond ik het heel bijzonder. De telefoon was de hele dag stil en ik heb de hele dag keihard kunnen doorwerken. Toch was het wel een beetje eng. Iemand anders ontving nu telefonisch mijn klanten en stond ze te woord. Een paar weken later hoorde ik alleen maar positieve verhalen over mijn bedrijf. Mensen werden goed geholpen en waren tevreden. Ik kon mijn oren niet geloven. Door een telefoonservice in te huren heb zijn mijn klanten tevreden en heb ik meer tijd dan ooit tevoren. Het enige negatieve wat ik zou kunnen verzinnen is dat ik hier niet eerder aan gedacht had. Iedereen die aan het overwegen is om zo’n telefoonservice in te huren zou ik het 100% zeker aanraden.