Thursday, October 21
Shadow

GU10 LED lampen

GU10 LED-lampen zijn ideaal voor algemene verlichting en worden meestal gebruikt in spoor- en inbouwverlichting. Deze gloeilamp is een veelzijdige heldere witte 3000 K temperatuur die vergelijkbaar is met het licht dat wordt geproduceerd door een halogeenlamp. De GU10 LED lamp is de perfecte vervanging voor een traditionele 60 Watt GU10 halogeenlamp en is volledig dimbaar.
Deze gloeilamp maakt gebruik van de convect-koeltechnologie om effectief thermisch beheer te bieden door strategisch geplaatste luchtafvoeringen en voordelen van Tru-Form-ontwerp, waardoor u gemakkelijk in uw bestaande armaturen kunt passen.
Deze lamp heeft een gemiddelde levensduur van 25.000 uur, is een GU10 LED-lamp gecertificeerd, RoHS-compatibel en kwikvrij, waardoor het een energie-efficiënt, milieuvriendelijk alternatief voor conventionele lampen is.

Kenmerken:
➢ Werkelijk wattage: 7
➢ Vervangingswattage: 60
➢ Energiebesparing: 88%
➢ Helderheid (lumen): 520
➢ Lumen efficiëntie (lumen / watt): 74
➢ Gemiddelde levensduur (uren): 25.000
➢ Kleurtemperatuur (kelvin): 3000 K (helderwit)

➢ Gebruik: Binnen, buiten, droge plaats, dimbaar
➢ Toepassingen: Inbouw en spoorverlichting
➢ Stralingshoek: 40 °
➢ Kleurweergave index (CRI):> 80
➢ Volt: 120
➢ Basis: GU10
➢ Leven (jaren): 22,8 *
➢ Geschatte jaarlijkse energiekosten: $ 0,84 **
➢ Geschatte jaarlijkse energiebesparing: 6,39 dollar **
➢ Diameter van de lamp (mm): 50
➢ Lamplengte (mm): 55

Toepassingen GU10 LED
Deze lampen produceren richtingsverlichting, die in één gebied geconcentreerd is, waardoor ze een ideale keuze zijn voor veel verlichtings toepassingen zoals accentverlichting, verlichte verlichting, spotlights, lichtrails, decoratieve verlichting en bureaulampen. Momenteel worden GU10 LED’s getest in automotive toepassingen zoals remlichten, koplampen en indicatoren.
Een aantal verkeerslichten en verkeerslichten gebruiken ook de GU10 LED-lampen. Omdat ze milieuvriendelijk zijn, gebruiken tuinlieden deze bollen als “groeiend licht” voor huisplanten. Ook kleurenveranderende GU10 LED-lampen zijn vaak in bars, restaurants en lounges, met de mogelijkheid om groen, rood en blauw te mengen. Sommige GU10 LED-lampen worden geleverd met een draadloze strobe-regelaar, harmoniseren kleuren, dimmen, samen met andere functies.

Bij overmatige duurzaamheid en efficiëntie bevatten andere eigenschappen van GU10 LED-lampen een goed bereik, robuustheid, geen UV-straling, compactheid, sneller schakelen en een extra garantie. Al deze vormen een van de belangrijkste en aantrekkelijke verlichtingsoplossingen.
Zoals we al hebben gezegd, zijn er veel variëteiten van GU10-bollen op de markt. Dit is zo omdat er zoveel verschillende applicaties kunnen worden gebruikt. Bij het aanschaffen van deze lichten voor uw huis om ervoor te zorgen dat u een type aanschaft die geschikt is voor uw type armatuur. Bijvoorbeeld, sommige GU10 lampen zijn dimbaar en sommige niet.
Als uw fixtures dimmers hebben bevestigd, zorg ervoor dat u GU10 lampen dimbaar koopt. Een ander ding om op te let is om de juiste kleur te kopen voor het gebied dat u aan het licht bent. Bijvoorbeeld, als u een werkplek moet steken, moet u uw felgekleurde witte lichten kopen. Deze lampen geven het meeste licht, zodat u kunt zien om te werken. Zachte witte bollen of gekleurde bollen zouden niet genoeg licht hebben om te zien wat u geeft.

https://www.leds-depot.be/led-230v/gu10-led-spots.html