Thursday, October 21
Shadow

Klussen

Het is de tijd van de lock down, dus voor velen betekent dat; tijd voor klussen. We kunnen namelijk bijna niet ons huis uit en brengen dus veel meer tijd door binnenshuis. Hierdoor vervelen we ons niet alleen, maar merken we kleine klusjes die gedaan moeten worden ook veel sneller op. Vandaar dat er dus flink wat bij de bouwmarkt afgehaald wordt, enorm online gewinkeld wordt en ook onderling van elkaar geleend wordt. Het is tijd voor iedereen om het huis onder handen te nemen.

Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die door de quarantainetijd die waarschijnlijk nog wel een flinke tijd zal duren, hebben besloten een huisdier te nemen. Het ideale moment natuurlijk, want je bent veel thuis. Zo kun je je dier meteen aan je laten wennen en kan je beginnen met het trainen. Maar al die mensen die dus een dier nemen, moeten hun huis daar wel voor klaar maken. Bijvoorbeeld met krabpalen, hondenhokken en ik heb zelfs kattenhangmatten voorbij zien komen.

Maar ook in het interieur wordt veel veranderd. Voor vervelende taken als nieuw laminaat leggen is nu eindelijk tijd. Dat wordt dan ook veel gedaan. Ook wordt er door het lekkere weer van de afgelopen dagen heel veel in de tuin geklust. Er worden nieuwe schuttingen gemaakt, plantjes geplant en zelfs hele tuinhuisjes in elkaar gezet. Dan is ook de tuin klaar om deze zomer veel gebruikt te worden.

Dus of je nu de Zoldertrap onder handen neemt, het laminaat, de Trapleuningen, de schutting of de muren in huis, je bent niet de enige. Wanneer deze quarantaine straks voorbij is hebben we allemaal piekfijne huizen die in onderhoud weer helemaal zijn bijgewerkt en er weer schitterend uitzien. Dus zet nog even door, want nu heb je de tijd. Dit is een mogelijkheid die zich de aankomende jaren niet nog eens zal voordoen.

https://www.lamiwood.nl/