Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Opnieuw ondernemen

Het is een hele zware tijd. Voor iedereen. Kinderen mogen niet naar school en moeten dus thuis hun lessen volgen. Hierdoor zullen de kinderen die het goed deden op school makkelijk door de opdrachten heenkomen en van de juf of meester op ten duur lastigere opdrachten krijgen, terwijl de leerlingen die wat meer moeite met school hebben zich zonder extra aandacht zoals op school, zich er nauwelijks doorheen kunnen slaan. Voor volwassenen is het ook geen pretje; de plekken die we meestal opzoeken om lol te beleven, zijn gesloten. We kunnen ook niet meer gezellig bij kletsen met collega’s en thuiswerken gaat ook wel een stuk minder goed dan op kantoor.

Maar de ondernemers hebben het het aller zwaarste. Hun inkomen is veelal weggeslagen, doordat die plekken van vermaak, zoals de restaurants en de winkels dus dicht zijn. Hierdoor hebben zij wel veel kosten maar nauwelijks tot geen omzet. Nu worden ze nog geholpen met een som geld, maar de vraag is of elk bedrijf deze crisis uit zal komen.

Wat moeten die mensen dan doen, van wie het bedrijf failliet is gegaan. Sommigen zullen het ondernemer zijn opgeven en zullen voor een werkgever gaan werken. Maar de meesten zullen voor zichzelf door willen. Ze zullen het deze keer waarschijnlijk anders aan pakken, zodat ze niet nog een keer een faillissement tegemoet zullen gaan. Ze zullen dus een nieuw product moeten bedenken. Met dit nieuwe product zullen ze naar een ontwerpbureau gaan, waar ze het plan verder uitwerken. Ze zullen aan de slag gaan met productontwikkeling en zaken als marketing en administratie.

Dan kunnen de ondernemers, als deze crisis voorbij is, toch weer lekker doorwerken met de baan waarvan ze houden. Het is nu even doorzetten, maar over een paar jaar zal iedereen weer helemaal goed op de rit zitten.

https://bpo.nl/