Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Showbizznieuws

Voor de mensen die er zelf niet in staan, kan het lezen van het laatste showbizz nieuws erg vermakelijk zijn. Mensen vinden het namelijk erg fijn om te zien dat zij niet de enige zijn die af en toe fouten maken en houden erg van leedvermaak. Daarbij hebben ze nu ook een lekkere gossip om lekker met hun vriendinnen over te praten. Voor de lezer is het bestaan van tabloids, de problemen die bij internalisering door de lezer van de oordelen van de schrijver daar gelaten. Maar voor de mensen waarover geschreven wordt, is de paparazzi verschrikkelijk. 

 

Neem bijvoorbeeld prinses Diana van Engeland. Zij werd zo lang en zo grondig achtervolgt, dat ze geen normaal leven meer kon lijden. Bij haar was het zelfs zo erg dat het haar dood betekende. 

 

Ook haar zoon Harry krijgt het hard te verduren. Hij is pas getrouwd met een afro-amerikaanse vrouw, Megan Markle. Zij is de afgelopen jaren slecht door de pers behandeld, niks wat ze deed was goed. Zelfs de dingen die haar schoonzus Kate ook deed, werden bij Kate goedgekeurd, maar als Megan het deed, was het helemaal verkeerd. Dit koppel heeft daarom ook besloten zich terug te trekken uit het koninklijk huis van Engeland. 

 

Ook niet-leden van het koninklijk huis hebben het zwaar door het showbizz nieuws. Demi Lovato, een voormalig Disneyster en zangeres, kreeg het erg lastig door de pers. Door vervelende gebeurtenissen die in haar leven zich hebben afgespeeld, raakte ze verslaafd. Meerdere malen is zij naar de afkickkliniek gegaan en heeft ze daarna weer een terugval gehad. Hier heeft de media uitgebreid aandacht aan besteed op een negatieve manier en Demi zegt zelf dat dit een negatief effect op haar genezing heeft gehad. 

 

Tot op een zeker moment is showbizz leuk en niet schadelijk voor artiesten. En er zijn ook zeker sites die niet meedoen aan deze paparazzi vlaag, en ik stel voor dat alle pers dat voorbeeld volgt. 

https://www.showbizz24.be/