Bootcityjp
Computers / Internet / Web Design and Development

SiteToGo: een website laten maken was nog nooit zo makkelijk geweest

Een website laten maken was vroeg veel werk, tegenwoordig is dat niet meer zo. SiteToGo heeft meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie en vindbare websites. Binnen één week gerealiseerd en zelf aan te passen.

Een website laten maken met een lage prijs

Je zou denken, dat is superduur. Een website laten maken. Maar bij SiteToGo is dit maar voor een vaste prijs van €450,-. Met SiteToGo heb je dus alles voordelig geregeld! Het enige wat je zelf moet aanleveren zijn jouw teksten. Optioneel kan hier ook mee geholpen worden, door middel van een tekstschrijver!

Wat krijg je allemaal?

SiteToGo realiseert een ALL-IN website, waardoor ze een groot pakket hebben aan mogelijkheden. Daarvoor hebben ze een groot pakket samengesteld. In dit pakket zit onder anderen: Optimalisatie voor mobiele telefoons en tablets, dit houdt in dat de website aan wordt gepast zodat mensen die de website openen op een telefoon of tablet, de inhoud ook perfect kunnen zien.

Optimale snelheid. Zodat het laden van de website, of als je naar een andere pagina op de website gaat, zo snel mogelijk gebeurt.

Social media iconen.  Hiermee wordt bedoeld bijvoorbeeld de iconen van Instagram of Facebook. Deze worden op de website geplaatst en zodra iemand hierop klikt, worden ze doorverwezen naar jouw desbetreffende social media platform.

Bezoekersstatistieken. Altijd al willen weten hoeveel mensen er op de website zouden komen kijken? Dat kan bij SiteToGo want ook dit zit vast in het pakket!

Als laatst zetten ze natuurlijk ook de website live. Dit betekend dat als de website klaar is, ze de website ook meteen online zetten zodra deze vindbaar en bruikbaar is.

Alleen een website laten maken niet genoeg?

Wanneer alleen een website laten maken niet genoeg is, heeft SiteToGo nog meerdere opties. Bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je website hoger in google komt te staan. Doordat meer dan 98% van de Nederlanders google als zoekmachine gebruikt, is het ten eerste de bedoeling dat je goed vindbaar bent op google. Maar je kan hiervoor ook zorgend dat je hoger staat in de lijst van google. Je kan op twee manieren hoog komen in Google:

  1. Google AdWords.

  2. Hoger in de normale zoekresultaten komen.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.sitetogo.nl .