Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Tips voor het uitzoeken van een kapper

De een heeft elke week weer een andere, de ander loopt al jaren met dezelfde rond; kapsels. En het blijft altijd lastig om een nieuwe te kiezen, want je loopt er toch de hele dag mee rond. Daarom is het belangrijk dat je goed weet waar je op moet letten. Daarom staan er in dit artikel 3 dingen waar je op moet letten als je op zoek bent naar een nieuw kapsel.

  1. Kapsalon

Als je naar een kapper gaat, is het belangrijk dat je van tevoren weet hoe goed de kapper is. Sites als Yelp kunnen hier heel erg bij helpen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kapsalon in delft, kan je in Yelp invoeren ‘beste kapper delft’. De winnaar is door recensies van mensen die er geweest zijn als beste ervaren. Zo weet je dus zeker dat je bij de beste kapper zit.

 

  1. Haarkleur

Als je je haar wilt verven, is het belangrijk dat je op de kleur van je huid let. Heb je bijvoorbeeld een koele, lichte huid? Dan zal warm rood je niet goed staan. Heb je juist een warme, donkere huid? Dan moet je wegblijven van koele tinten als zilverblond.

 

  1. Vorm van je gezicht

Bij de lengte van je haar is de vorm van je gezicht juist doorslaggevend. Als je een ronde hoofdvorm hebt, kan je beter wegblijven van een bob. Het korte haar zal je hoofdvorm ronder laten lijken dan het is. Je kunt in zo’n geval beter een hele korte haarstijl nemen of juist lang haar. Heb je juist een slank gezicht? Dan past een bob wel heel goed bij jou. Omdat het kapsel je hoofdvorm ronder laat lijken, lijkt het alsof je een minder slank gezicht hebt.

Dit allemaal terzijde, het belangrijkste is dat jij je nieuwe haarstijl mooi vindt. Zelfs als je tegen al deze regels ingaat, maar dat wel met veel zelfvertrouwen doet, dan zullen veel mensen je kapsel toch geslaagd vinden.

https://www.onekappers.nl