Bootcityjp
Image default
Travel

Wat te doen tijdens overnachting in hotel Drenthe?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een overnachting. In veel gevallen kiezen mensen ervoor om een overnachting te doen, zodat ze er weer even op uit zijn en lekker te kunnen ontspannen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting in hotel Drenthe. Alleen wanneer je dit doet, is het wel zo fijn als je dan weet wat je in Drenthe een beetje kunt doen. Hieronder lees je daar meer over, zodat je echt kunt genieten van je overnachting in hotel Drenthe!

Uitje naar een dierentuin

Als je het leuk vindt om een dagje naar een dierentuin te gaan, kan Wildlands Adventure Zoo een goede optie zijn. Deze dierentuin bevindt zich in Emmen en is een leuke manier om je dag in te vullen. Wildlands Adventure Zoo is een groot park, waarin verschillende diersoorten te spotten zijn. In Wildlands is alles op een zo natuurlijk mogelijke manier ingericht, waardoor de dieren een goede leefomgeving hebben en jij ze ook op een natuurlijke manier kunt bewonderen. 

Bewonder de verschillende hunebedden

Tijdens je overnachting in hotel Drenthe is het bewonderen van de hunebedden niet te ontbreken. Deze hunebedden staan er al vele jaren en zijn er handmatig door mensen aangebracht. De grote stenen die gebruikt worden voor de hunebedden zijn 150.000 jaar geleden door de ijstijd terecht gekomen in Drenthe. Ongeveer 5.000 jaar geleden hebben mensen van de grote stenen hunebedden gebouwd. Deze dienden toen voor begraafplaatsen. Wanneer je verblijft in hotel Drenthe, kan het dus leuk zijn om tijdens een lekkere wandeling de hunebedden te bezoeken. 

Rustig aan doen in hotel Drenthe

Ook kun je de keuze maken om echt even lekker rustig aan te doen in hotel Drenthe. Hierbij kun je bijvoorbeeld gewoon even een drankje doen of kun je de keuze maken om een spelletje te spelen. Handig is het dan wel als je de nodige spellen bij je hebt en je daarnaast gezelschap hebt die de spellen met je wilt spelen. Wanneer dit zo is, kun je echt even tot rust komen en ontspannen.

Verschillende musea bezoeken

Veel mensen zijn een grote liefhebber van musea. Leuk kan het dus zijn om deze musea te bezoeken wanneer je in Drenthe bent. Zo kun je kiezen uit veel verschillende soorten musea. Wanneer je bijvoorbeeld een liefhebber bent van kunst, kun je hier zeker verschillende musea voor bezoeken, maar daarnaast heb je in Drenthe ook verschillende musea die echt bedoeld zijn voor bijvoorbeeld de geschiedenis. Dat is dus ook erg interessant voor geschiedenisliefhebbers. Niet alleen voor kunst- of geschiedenisliefhebbers zijn deze musea leuk om te bezoeken, want voor iedereen is dit natuurlijk een leuke tijdsbesteding. Er is namelijk veel te zien en te leren.

Voor het gezin met jonge kinderen

Wanneer je de overnachting in hotel Drenthe met het gezin met jonge kinderen hebt, kan het voor de kinderen erg leuk zijn om naar de natuurspeeltuin te gaan. Hier kunnen de kinderen op veel verschillende manieren spelen. Denk bijvoorbeeld aan een klimbos, klauteren, tokkelen en abseilen. Zeker leuk voor het vermaak van de kinderen.