Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

3 verschillende soorten alarmsystemen

Niemand wilt dat er ingebroken wordt in zijn of haar huis. Maar als u kostbare eigendommen in uw huis heeft liggen, wilt u dat natuurlijk al helemaal niet. Terwijl de kans op een inbraak bij mensen met veel kostbare eigendommen veel hoger is dan bij mensen met minder van dat soort eigendommen. Om alles in uw huis te beschermen, is het dan ook handig om een alarmsysteem te hebben. Maar er zijn zo veel verschillende alarmsystemen op de markt, welke past nou echt bij uw behoeftes? In dit artikel zal daar duidelijkheid in geschapen worden.

Elk van de volgende systemen is in de kern hetzelfde. Een elektricien zal een ingewikkeld systeem van sensoren, hoofdkastjes en wellicht dingen die alarm slaan installeren. Op de deuren en ramen zitten de sensoren die beweging registreren. Als de code op tijd in het kastje wordt ingevoerd, gebeurt er niks. Gebeurt dit echter niet? Dan slaat het kastje alarm op 1 van de volgende manieren.

  1. Buitensirene

Bij deze manier van alarm slaan, worden de buren op de hoogte gebracht van de verdachte beweging in uw huis. De buren horen dit geluid en weten dat ze een kijkje moeten nemen en de politie moeten bellen. Als u in een hechte buurt woont, is dit het ideale alarmsysteem.

  1. Camera’s die opnemen

Heeft u echter geen buren die dichtbij wonen, of wilt u zeker weten dat de inbrekers gevonden en opgepakt worden? Dan is een alarmsysteem met camera’s iets voor u. Deze manier van alarm slaan wordt veel door winkeleigenaren gebruikt.  

  1. Sms-functie

Met deze functie wordt er direct een sms naar uw telefoon gestuurd wanneer de sensoren afgaan terwijl het alarm is ingeschakeld. Zo bent u meteen op de hoogte. De politie vind dit een fijn alarmsysteem, omdat het vals alarm voorkomt. Want wie weet er nou beter wat normaal en wat verdachte beweging in en om uw huis is, dan uzelf?

https://www.groenewegendelft.nl/