Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De geschiedenis van de autovernieuwing

Toen meer dan honderd jaar geleden de auto werd uitgevonden, zag alles er nog totaal anders uit. Het berijden van de auto was ook een totaal andere ervaring. Volgens de regels van het Fordisme was de fabricatie van een auto lopende band werk en zagen alle auto’s er hetzelfde uit. Er was slechts verschil in uiterlijk tussen merken. Later veranderde dat steeds meer, ook doordat de wereld opgesplitst was in een communistisch en kapitalistisch blok. In het kapitalistische blok kwam steeds meer differentiatie in auto’s, terwijl men in de Sovjetunie nog steeds in dezelfde auto’s reed. Vanaf de jaren negentig kwam de grote verandering. Door de Toyotisering kon de koper zelf de auto samenstellen. Vanaf dit moment kwam de markt van auto’s met allerlei nieuwe snufjes.

  1. Achteruitrijcamera

Tegenwoordig hoef je niet meer zelf oneindig achteruit te kijken om zeker te weten dat je goed inparkeert. Met een achteruitcamera wordt dat voor je gedaan en kan je veel gemakkelijker inparkeren. Voor beginnende autorijders is dit een ideale uitkomst, maar ook ervaren rijders kunnen er baat bij hebben. Zorg er wel voor dat het een draadloze achteruitrijcamera is, dat is makkelijker met het Achteruitrijcamera installeren.  

  1. Cruise control

Met cruise control hoef je zelf niet te bedenken hoeveel gas je moet geven, dat doet de auto zelf voor je. Dit maakt het rijden makkelijker, omdat een taak bij het rijden is weggenomen. Daarnaast bespaard het ook nog eens brandstof.

  1. Automatisch rijdend

Oké, toegegeven, we zijn nog ver van helemaal zelfstandig rijdende auto’s. Maar er wordt wel aan gewerkt. Daarnaast zijn er wel al functies van het zelfstandig rijden die worden toegepast. Zo hebben sommige auto’s een functie waarbij de auto stopt als het te dicht bij een ander object komt. Zo kruipen er langzaam zelfstandige taken van de auto in de auto’s, waardoor we steeds minder hoeven te doen.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl