Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Den Haag: een populaire stad om in te wonen

Den Haag: een populaire stad om in te wonen

Den Haag is één van de populairste Nederlandse steden om een dagje te vertoeven of om zelfs in te wonen. De stad telt meer dan een half miljoen inwoners. Met een aanbod van ruim 120.000 koopwoningen is er altijd wel een woonruimte te vinden dat bij je past. Ben je van plan om een huis te kopen in de grote Haagse stad? Dan is dat de investering meer dan waard. Zodra het besluit er is om het huis verkopen Den Haag, win je je investering makkelijk terug. Wat maakt Den Haag zo gewild bij mensen die een woning willen kopen?

De kust

Den Haag ligt aan de kust. De populaire stranden Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland zijn makkelijk te bereiken vanuit de grote stad. In de winter kan je hierdoor lekker uitwaaien tijdens een verfrissende strandwandeling. En in de hete zomer heb je altijd de mogelijkheid om lekker af te koelen op het strand. De stranden in de buurt van Den Haag maken de stad erg gewild om in te wonen.

 

Scholen

De Haagse stad staat ook bekend om een groot aantal hogescholen en universiteiten. Zeker handig wanneer je kinderen straks klaar zijn met de middelbare school en bij een hoger onderwijsinstelling doorstuderen. Zij besparen namelijk een hoop reistijd als zij in de buurt van hun school wonen.

 

Winkels

Den heeft één van de grootste winkelcentra van Nederland. De passage in de stad heeft alle mogelijkheid om te genieten van tal van verschillende winkeltjes en moderne mode ketens. Net buiten de stad vind je zelfs de grootste shoppingmall van Nederland: The mall of the Netherlands. Winkelen in een andere stad is hierdoor niet meer nodig.

 

Wonen in Den Haag is erg populair. Mensen die op zoek zijn naar woning kiezen graag voor een huis in de grote Haagse stad. Het is een goede investering, want zodra het verkopen eigen woning nodig is, haal je er ongetwijfeld een mooie winst uit. 

https://www.economy.nl/