Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Dozenhal: voor al uw postdozen en andere verpakkingsmaterialen

Bent u op zoek naar postdozen om een pakket te kunnen versturen? Dan bent u op de website van de Dozenhal op de goede plek. Naast deze dozen vindt u ook nog vele andere verpakkingsmaterialen. In ons assortiment vindt u meer dan 2500 formaten kartonnen dozen. Welke doos het beste bij u past, kunt u uitvinden met gebruik van onze dozenzoeker. Hierbij kunt u ongeveer de gewenste maten doorgeven zodat wij een selectie kunnen maken van welke dozen het meest geschikt zijn voor u. Hierbij kunt u ook direct vinden of het gaat om een nieuwe- of gebruikte doos. 

Nieuwe- en gebruikte postdozen

Zoals u al eerder kon lezen kunt u bij de Dozenhal kiezen uit zowel nieuwe- als gebruikte postdozen. Wij vinden het belangrijk om gebruikte dozen aan te bieden omdat dit een duurzame keus is. De gebruikte doos is vaak maar een enkele keer gebruikt daarom is het zeer zonde om de doos al direct bij het afval te gooien. Echter hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de doos, gezien wij zeer hoge kwaliteitseisen stellen. De doos is dus altijd gecontroleerd op kwaliteit en uitvoering. Een voordeel van deze gebruikte doos is dat wij met elke ton golfkarton dat wordt hergebruikt, ruim 20.000 liter water, 3m3 stortcapaciteit, 266 kilogram luchtverontreiniging en 2026 kilometer aan brandstof besparen. Echter heeft u natuurlijk altijd de keus om voor een nieuwe doos te kiezen. Deze zijn nooit eerder gebruikt en zijn van zeer hoge kwaliteit golfkarton. De standaardformaten vindt u in onze dozenzoeker. Zit het juiste formaat er niet tussen? Dan maken wij graag een nieuwe doos voor u op maat. Hierbij krijgt u ook direct de keuze om de dozen te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Andere verpakkingsmaterialen

Naast dozen vindt u nog diverse andere verpakkingsmaterialen bij de Dozenhal. In ons assortiment vindt u vele materialen die er voor zorgen dat een product veilig van A naar B wordt verstuurd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtkussenfolie, tape, verzendzakken of verpakkingspapier. Voor het gehele assortiment kunt u kijken in onze webshop. Hier zijn ook verschillende soorten muziek te vinden.