Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Goede service bij het ICT bedrijf uit Amersfoort

Na een tijdje met een ander ICT bedrijf uit Amersfoort te hebben gewerkt, wouden we nu graag een ander bedrijf. De reden hiervoor was omdat zij niet zo veel ervaring hadden in de ICT en daardoor konden ze ons geen nieuwe kennis geven over ICT. Het bedrijf bestond ook nog niet zo lang maar uiteindelijk moesten we echt een expert hebben op het gebied van ICT. Dus besloten we van het huidige bedrijf afscheid te nemen en verder te gaan met een ander die meer ervaring heeft.

Uit Amersfoort een ICT bedrijf vinden voor een bepaalde dienst

Waarom ons bedrijf een ICT bedrijf uit de omgeving van Amersfoort wilden inschakelen was omdat wij niet zo bekend zijn op dat gebied. Ondanks dat we er veel mee werken, weten we zelf er niet veel van af. Daarom hadden wilden we graag iemand bij ons in dienst hebben van een ander bedrijf die ons verder kon helpen en leren over ICT. Na een tijdje wat mensen te hebben besproken en sommige bedrijven, kwamen we het bedrijf Xantion tegen. Zij hadden precies de kennis en de ervaring die wij aan het zoeken waren. Bovendien waren de medewerkers van Xantion heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeker een aanrader voor andere bedrijven

Toen we daar op gesprek waren konden we een voor een proefperiode bij ons komen laten werken. Dit was echt de beste keuze die we hadden kunnen maken. Want sinds de medewerker van Xantion bij ons werk, is onze ICT een stuk verbeterd en hierdoor kunnen wij ook beter werken aan onze eigen diensten. Doordat er een medewerker van Xantion bij ons werk, hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over hoe de ICT bij ons wordt geregeld. Wij raden elke keer onze collega’s Xantion aan omdat het een fijn bedrijf is om mee te werken.

Xantion

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Xantion? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie over wat zij voor u kunnen bedrijf kunnen betekenen op het gebied van ICT of neem contact op via de website.