Bootcityjp
Image default
Offers

Hoe zit het met de verschillende slagkrachten bij een trilplaat?

Hoe zit het met de verschillende slagkrachten bij een trilplaat?

Een vibrerende plaat, oftewel een triplaat is een definitieve factor die niet mag missen als u werkt op een plek waar wordt gebouwd. Een trilplaat helpt bij het monteren en mengen van het mengsel. Door een vibrerende plaat te gebruiken, weet je zeker dat het substraat extreem zacht is zonder dat er luchtbellen inzitten en bovendien is het mengsel ook dikker. Ben je slechts af en toe een trilplaat nodig? Dan is het zonde om er zelf een aan te schaffen wanneer je er ook gewoon een kan huren! Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: je kan een trilplaat huren bij 123machineverhuur. Op deze manier heb je alleen een trilplaat in je bezit wanneer je deze écht nodig bent! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Verschillende slagkrachten

Zoals  hierboven vermeld is het erg handig om een ​​trilplaat te huren bij 123Machineverhuur.nl. Deze partij heeft meerdere trilplaten in haar assortiment. Maar trilplaten onderscheiden zich in verschillende slagkrachten. Bij een trilplaat die werkt op benzine zijn er maar twee verschillende soorten slagkrachten: namelijk de slagkracht 15kN of 19kN. De triplaten op diesel hebben meer verschillende soorten slagkrachten: 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. 

123machineverhuur

Als je  voor een dag of twee een trilplaat nodig hebt, is het handig om een trilplaat te huren. Zo heb je het in je bezit alleen als je het echt nodig hebt. Het is dus niet nodig om extra ruimte in de stal vrij te maken. Wilt u meer weten over de verschillende typen trilplaten? Kijk dan eens op de website  123Machineverhuur.nl!

 

https://www.123machineverhuur.nl/