Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Laat jouw scriptie nakijken: 4 voordelen

Laat jouw scriptie nakijken: 4 voordelen

 

Als je slim bent, laat je je scriptie nakijken. Als eerste denk je dan natuurlijk aan een klasgenoot, je buurvrouw of misschien een vriend die al een keer een scriptie heeft ingeleverd. Misschien denk je wel dat het niet nodig is om iemand anders nog een keer naar je werk te laten kijken. Nou, wij zeggen gewoon eerlijk: laten nakijken die hap. En het liefst door een professional. Wij lieten een scriptie nakijken door Scriptium op taal, structuur en inhoud en hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 

  1. Super bruikbare feedback

De scriptiebegeleider van onze testpersoon heeft er zeker een handje van: vage feedback geven. En dan ga je de boel dus aanpassen alleen om later te horen dat je nog steeds niet in de goede richting denkt. De feedback die we kregen van de corrector van Scriptium was concreet en precies gericht op de pijnpunten in de scriptie. De corrector had niet alleen vermeld dat de methode die we hadden gebruikt niet aansloot op de onderzoeksvraag, maar suggereerde ook een nieuwe methode en bijbehorende literatuur. Daar kun je dus zeker wat mee.

 

  1. Taalcontrole op professionaliteit

Een hele hoop taalfouten kun je gewoon zelf oppikken met de spellingscheck Nederlands van Word. Een dubbele spatie kun je ook nog wel vinden en verwijderen. Maar stiekem is het gewoon heel fijn dat ze dat soort zaken voor je doen. De corrector had met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ alle taalfouten in de scriptie gemarkeerd. Ook had ze de toon van de scriptie verbeterd door woorden te professionaliseren en spreektaal te verwijderen. Hier en daar was de bewoording ook te subjectief. Als je dus alleen al je scriptie laat nakijken op taal win je punten.

 

  1. Engels & Nederlands

De scriptie die we hadden ingestuurd was in het Nederlands geschreven. Je kun je Nederlandse scriptie laten nakijken, maar ook Engelse tekst kan prima nagekeken worden. Scriptium heeft Engelse correctoren die jouw Engelse scriptie nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Voor ons was dit extra fijn omdat we een Engelse samenvatting verwerkt hadden in het document. Die is dus gewoon nagekeken door een Engelse specialist en op dezelfde manier geprofessionaliseerd.

 

  1. Je hoeft er niet op te wachten

Waar we verbaasd over waren was de korte nakijktermijn die Scriptium hanteert. Je kunt een tekst van onder de 5.000 woorden al laten nakijken binnen 20 uur. Dat betekent dat je een nacht kunt doorhalen, de scriptie om 02:00 ’s nachts kan insturen, en dan heb je ‘m diezelfde dag voor 22:00 weer terug. Onze scriptie had meer dan 5.000 woorden en dan is de kortste deadline 48 uur. Twee dagen later hebben ze dus de hele scriptie voor je nagekeken. En als je meer tijd hebt, kun je ook nog kiezen voor een nakijktermijn van 7 dagen. Wel zo goed voor je bankrekening.

 

 

https://scriptium.nl/