Bootcityjp
Computers / Internet / Web Design and Development

Onmisbare zakelijke apps

Mobiel werken is erg populair. Steeds meer mensen werken via hun mobiel. Vooral onderweg is de de fijnste manier van werken. Bedrijven die programma’s leveren spelen hier ook op in om hun programma in mobiele versie te bouwen. Mobiel is zo belangrijk dat het niet kan ontbreken.

 

Zo heb je bijvoorbeeld de Urenregistratie app waarmee je mobiel uren in kunt vullen als werknemers. Werkgevers kunnen deze uren inzien en wijzigen. Verder kan het personeel overal ter wereld alles inzien en documenten delen. Hierdoor kan alles een stuk sneller gebeuren. Voor communicatie kun je Yammer gebruiken. Dit is een soort sociaal netwerk voor bedrijven. Met je zakelijke mailadres kun je een account aanmaken. Mail is niet meer nodig onderling met collega’s als je via dit netwerk communiceert. Je kunt werkelijk alles met elkaar delen. Van de agenda tot bestanden en foto’s, het is mogelijk om dit te delen. Ook kun je over gezellige dingen praten in een apart kanaal. Ook Microsoft heeft Teams, Skype en Hipchat zijn programma’s waar je dit mee kunt doen. Het is allemaal beschikbaar in mobiele versie waardoor je het overal kunt gebruiken.

Heb je een vergadering wat opgenomen moet worden? Dan kun je audio memos gebruiken om alles op te nemen zodat je het op een later moment rustig kunt doornemen. Deze bestanden kun je vervolgens ook weer delen met collega’s zodat iedereen het gesprek door kan nemen. Software uitzendbranche is ook onmisbaar als je in die branche werkt. Er moeten vaak veel documenten worden gedeeld waardoor het onoverzichtelijk kan worden. Dit kun je oplossen door dit soort software in gebruik te nemen. Alles kun je eenvoudig in mapjes stoppen, delen met collega’s en later weer wijzigen.  Heb je juist fysieke bestanden die je digitaal wilt hebben? Gebruik dan Genius Scan waarmee je bonnetjes en andere papieren documenten kunt digitaliseren en op kunt slaan of delen.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home