Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Opslagruimte huren in Ede

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Ede om te huren? Ga dan nu snel naar de website van Opslagman. Bij Opslagman kunt u snel en eenvoudig een ruimte huren. Hiervoor hoeft u niet eens eerst een afspraak te maken – u krijgt direct toegang tot de ruimte. U hoeft enkel een vestiging te kiezen (bijvoorbeeld Diemen, Utrecht of Amerongen). Kies vervolgens de grootte van de box (variërend van 3m3 tot wel 66m3), vul vervolgens uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens krijgt u een huurovereenkomst onder ogen. Lees deze aandachtig door. Bent u ermee eens? Ga dan akkoord en betaal uw eerste termijn met bijvoorbeeld iDeal. Nadat u heeft betaald, krijgt u direct toegang tot uw persoonlijke portal en krijgt u een toegangscode toegewezen bij het het bijbehorende boxnummer. 

Opslagruimte en ophaalservice combineren in Ede

Naast een opslagruimte in Ede huren, biedt Opslagman ook de ophaalservice aan. Zo kunt u uw spullen snel en eenvoudig verhuizen zonder extra zorgen. Met onze complete ophaalservice bent u ervan verzekerd dat uw inboedel veilig vervoerd wordt gezien er genoeg verhuisdekens, spanbanden en gereedschap aanwezig is. Als u eenmaal op de locatie bent aangekomen, kunt u gratis gebruik maken van de interne transportmiddelen die wij ook nog eens aanbieden. De bakwagens zijn ongeveer 20m3 waardoor u vaak maar één keer heen en weer hoeft te rijden. De chauffeur van de wagen zorgt voor de coördinatie van het laden of lossen waardoor dit zo soepel mogelijk zal verlopen. Heeft u niet extra krachten die u kunnen helpen? Dan kunt u voor een scherp tarief extra verhuizers inzetten.

Opslagman

Bij Opslagman hebben wij al ruim zestien jaar ervaring in het verhuren van opslagruimtes en wij zijn dan ook niet voor niets een vaste partner. Alleen bij ons vindt u de meest scherpe tarieven voor het opslaan van uw spullen en krijgt u ook nog eens een persoonlijke service. Wij vinden kwaliteit en persoonlijkheid dan ook zeer belangrijk. Wij hebben bewust voor het online verhuren gekozen omdat het hierdoor ieder moment van de dag mogelijk is om één van onze boxen te huren. Kijk voor meer informatie op de site van Opslagman.