Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Programmeren: waarom je als ondernemer de basiskennis moet beheersen

Programmeren: waarom je als ondernemer de basiskennis moet beheersen

 

Sociale media kanalen bijhouden als ondernemer is voor de meeste bedrijven goed te doen. Zolang je maar weet wat je bij de doelgroep wil uitstralen met bijvoorbeeld je Instagram of Facebook pagina. Zodra die stap is gezet,  hoef je alleen nog maar frequent relevante berichten te plaatsen om ervoor te zorgen dat je klanten je bedrijf niet vergeten. In tegenstelling tot sociale media, lukt het veel ondernemers niet om een eigen website te maken en te beheren. Daarvoor schakelen ze meestal bijvoorbeeld een PHP developer voor in. Toch is het handig om als zelfstandige in ieder geval de basis kennis te beheren.

 

Doe het zelf

Een specialist inhuren voor elk detail dat aangepast moet worden op je website is natuurlijk geen probleem. Tenzij je het financieel niet kan veroorloven. In dat geval is het zeker handig om een aantal kleine dingen in ieder geval zelf te kunnen regelen.

 

Denk in oplossing

Als ondernemer krijg je als geen ander continu te maken met moeilijke situaties. Je leert op een gegeven moment hoe je daarmee om moet gaan en je wordt daardoor steeds beter in het vinden van oplossingen. Ook op je website kan die vaardigheid goed van pas komen. Je krijgt geregeld te maken met hindernissen. Die vervelende situaties zullen je nog beter in staat stellen om in oplossingen te denken

 

Creativiteit

De basiskennis over programmeren beheren maakt je als persoon creatiever op een realistische manier. Daardoor weet je welke wensen voor de PHP programmeur goed zijn uit te voeren en over welke eisen je misschien nog een keer moet nadenken.

 

Het is ten alle tijden het beste om een programmeur in te schakelen om je website te onderhouden. Toch is het handig als je in ieder geval de basiskennis van het programmeren beheert. Alleen dan begrijp je het werk van een programmeur nog beter.

 

https://www.kojac.nl/