Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Quarantainespijt

Binnen, we moeten allemaal binnen blijven. Met zo min mogelijk uitstapjes naar buiten, zoveel mogelijk tijd gespendeerd tussen deze vier muren van het huis. Toen je de vrijheid had, genoot je er niet genoeg van. We zaten allemaal vast in de sleur van het leven; we gingen met de auto of de trein naar het werk, spendeerde dan heel veel tijd op kantoor, gingen weer naar huis. Moesten dan koken en het huishouden doen en gingen in de avonden en de weekenden lekker er op uit; naar vrienden, familie of dompelden ons onder in het uitgaansleven. We waren dus heel veel weg van huis, heel veel leuke dingen aan het doen, maar hebben er niet genoeg van genoten.

Want nu zitten we achter onze kozijnen naar buiten te kijken, aan het bedenken wat we allemaal hadden kunnen doen als dit virus niet heerste op het moment, als we gewoon naar buiten hadden mogen gaan en ons leven zoals we het kenden hadden kunnen leven. Vooral als het zonlicht binnenkomt vallen, bedenken we wat we hadden kunnen doen met deze tijd. Lekker buiten voetballen of hockeyen met je team, een heerlijke picknick met al je vrienden, op vakantie naar dat prachtige vakantieoord, de lijst gaat maar door. Daar komt allemaal weinig van in nu. Als we al jong genoeg zijn om nu te mogen sporten, dan moeten we toch anderhalve meter afstand houden, waardoor we onze sport niet zoals normaal kunnen uitoefenen. Een picknick mag alleen met familie of met 1 of 2 vrienden waarmee je anderhalve meter afstand houdt. En die vakantie zit er al helemaal niet in, zelfs binnen Nederland is het onwaarschijnlijk dat dat op korte termijn weer mag.

Tijd om andere hobby’s te zoeken dus. Klussen bijvoorbeeld, want bij nader inzien zijn die kozijnen waarachter ik zit toch niet meer zo mooi als ze waren. De kozijnen bestellen komt bovenaan op mijn to do-list te staan.

https://directeenkozijn.nl/