Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Snelste autoveiling van Nederland

De snelste manier om je auto te verkopen is door je auto aan te bieden bij Gratis Mijn Auto Verkopen. Deze autoveiling helpt je binnen een mum van tijd de beste prijs te realiseren. De snelle veiling is gebaseerd op meer dan 5000 actieve RDW erkende autobedrijven welke op je auto kunnen bieden. Het hoogste bod krijg je direct te horen zodra de veiling sluit. Aangezien de veiling slechts 24 uur duurt, hoef je niet lang te wachten.

 

Echte waarde van de auto

Wil je weten wat je auto echt waard is en waarvoor je hem ook echt kunt verkopen? Meld je auto dan aan bij Gratis Mijn Auto Verkopen. Het kost niets en er zijn geen verplichtingen. Waarom zou je het niet uitproberen dan? Je hebt helemaal niets te verliezen.

 

De hoogste bieder

In plaats van zelf op zoek te gaan naar een potentiële koper, of een autobedrijf die je een voorstel doet, kun je ook je auto aanmelden voor een vrijblijvende taxatie. Het mooiste is dat je met een druk op de knop je auto kunt verkopen aan de hoogste bieder. Verkopen is natuurlijk niet verplicht. Jij bent en blijft de baas over je eigen auto.

 

RDW erkend

Het voordeel van onze autoveiling is dat alle aangesloten autobedrijven RDW erkend zijn. Hierdoor kunnen zij ter plaatse het vrijwaringsbewijs overhandigen en is de auto dus direct overgeschreven. Je hoeft dus niet nog eens naar een overschrijvingspunt, en dat scheelt tijd. Zodra de auto is overgeschreven, geeft de RDW dit door aan de belastingdienst. De wegenbelasting wordt dus op dat moment direct stopgezet. Had je al vooruitbetaald, dan stort de belastingdienst dit binnen enkele dagen terug. Het enige wat je zelf nog even moet regelen is het stopzetten van de verzekering. Dat kan met een telefoontje.

 

Benieuwd geworden?

Benieuwd wat je auto waard is en waarvoor je hem ook gegarandeerd aan een RDW erkend autobedrijf kunt verkopen? Meld je auto dan gratis aan. Gegevens hoef je er niet bij te zoeken omdat je alleen het kenteken in hoeft te vullen. Het systeem haalt daarna alle voertuiginformatie op bij de RDW. Geef vervolgens aan in welke staat de auto verkeert (zowel binnen als buiten), en je auto is meteen zichtbaar voor alle RDW erkende autobedrijven die zijn aangesloten.

https://gratismijnautoverkopen.nl/