Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Website laten maken

Bij SiteStunt laat u eenvoudig en goedkoop een prachtige website maken die gevormd is naar uw persoonlijke wensen. Je website wordt binnen één week geheel op maat gemaakt en in de stijl die past bij jouw bedrijf of dienst. Een website laten maken met ons complete websitepakket kan al voor slechts €599. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via onze website door alleen uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en emailadres in te vullen in het online formulier.

Eenvoudig zelf beheren

Door het moderne beheersysteem dat wij gebruiken kan je na oplevering van jouw professioneel ontworpen website zelf ook aanpassingen maken. Je hebt de mogelijkheid om zelf pagina’s, blogberichten of formulieren aan te maken en aan te passen. Binnen ons beheersysteem kan je in 2 klikken een nieuwe pagina aanmaken en publiceren. Deze pagina’s en content kunnen onbeperkt worden aangemaakt. Ons systeem werkt ook uitstekend op tablets en mobiele apparaten. Hierdoor kan je aanpassingen doen aan je eigen website wanneer je onderweg bent of u niet de beschikking heeft over een computer/laptop. 

Website goed vindbaar

Nadat je prachtige website is opgeleverd wil je dat klanten en geïnteresseerden jouw website kunnen vinden.SiteStunt zorgt ervoor dat jouw website bij oplevering goed vindbaar is voor de mensen die op zoek zijn naar je bedrijf. De websitepagina’s worden automatisch geïndexeerd door de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Ook ons beheersysteem is optimaal ingericht voor zoekmachines.

Wilt u echter boven op de eerste pagina in Google komen te staan met je website? Wij kunnen voor u deze zoekmachine optimalisatie uit handen nemen. Hierdoor zullen het aantal bezoekers op uw website sterk toenemen. Deze bezoekers hebben ook daadwerkelijk interesse in uw product of dienst waardoor de kans op een lead groot is. 

https://www.sitestunt.nl/