Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Wees origineel, kies een kerstkostuum

Met kerst is iedereen vaak net gekleed. Hoe mooi dat er ook uit mag zien, het kost veel geld en zit vaak ongelooflijk oncomfortabel. Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief op de markt gekomen; de Foute kersttrui. In de kerstperiode is daar dan ook niet omheen te komen. Bijna iedereen heeft wel een variant thuis liggen. Heb je dat niet? Geen probleem, de winkels overvloeien met de lelijkste, schattigste, foutste of grappigste kersttruien. Maar er is nog een andere optie als je de kerstgeest helemaal over de top wilt trekken: een kerst kostuum. Deze heb je in alle soorten en maten, zoals in dit artikel beschreven zal worden.

  1. De kerstman

De kerstman is het meest voorkomende kerst kostuum. Als je kinderen thuis hebt die geloven in de kerstman is het logisch om met de kerst een kerstman pak te kopen of te huren om zo met je kinderen de cadeautjes uit te pakken. Ook zijn vrijwilligers die collectes houden voor een goed doel vaak gekleed in kerstmanpakken. Als je voor een klassiek kostuum gaat, is dit de optie voor jou.

  1. Ms. Santa
  2. Hulpelfje

Het hulpelfje is ook een erg bekend karakter en heeft dan ook veel verschillende kostuums. Deze is zowel geschikt voor de lol met je vrienden, of als je iemand helpt die de kerstman speelt voor de kinderen, bijvoorbeeld in een winkelcentrum of thuis. Daarom is dit, na de kerstman, het meest gekochte kostuum voor bij de kerst.

https://www.uglyxmas.nl/