Bootcityjp
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Werken bij de gemeente

Bent u op het moment werkloos en op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Kijk dan eens naar vacatures gemeenten! Hier kunt u aan de slag in een groot team van mensen die allemaal in de buurt wonen. En nergens is zo een divers aanbod aan banen als bij de gemeente. De gemeente regelt zo’n beetje alles in de stad, van verkeer tot uitkeringen. Met alle verschillende werkervaring en studierichtingen kunt u dus bij de gemeente aan de bak. In dit artikel volgen 3 verschillende banen om het aanbod te schetsen.

  1. vacature schuldhulpverlening

Als schuldhulpverlener bent u het aanspreekpunten voor mensen in de schulden. U helpt hen met het voorkomen van meer schulden, het afbetalen van de huidige schulden en het scheppen van structuur in hun uitgavepatroon. Samen gaat u aan de slag met het opstellen van een plan waar op bezuinigd kan worden en hoe en hoe snel er afbetaald kan worden. Bent u op zoek naar een baan met veel contact met mensen en die erg lonend is? Dan is dit wat voor u!

  1. Vacature planoloog

Als planoloog kijkt u naar hoe de stad verder kan groeien en waar verbeterpunten in de stad zijn. Zo kijkt u bijvoorbeeld naar onveilige punten in het verkeer, plekken waar vaak ongelukken gebeuren, en kijkt u hoe die plekken verbeterd kunnen worden. Planologie is eigenlijk een grote puzzel, waarvan de ideale oplossing een mooie en veilige stad is!

  1. Vacature woordvoerder

Als woordvoerder ondersteunt u een wethouder. De plannen die in de gemeente worden gemaakt, zijn vaak complex en zitten vol met jargon. De woordvoerder kijkt samen met de wethouder hoe deze plannen dan toch op een logische manier aan de stadsbevolking vertelt kunnen worden. Daarnaast helpt u de wethouder met de manier van spreken, zowel qua lichaamshouding als qua intonatie.

https://professionalpartners.nl/vacatures/